2014年4月11日星期五

http://www.b9robotbuildersclub.com/menu.asp louis vuitton wallet sanl

Tan Jie No 3902 inn i et tilfluktsrom, men vil bli omdøpt nike sko her kalt Hermit Bay, hvor det er så vakkert, og lever ofte i høyhus i byen, noen ganger inn i en slik vakker levende miljø, betyr Tan tror ikke det er Hva et ork. Men full av nyhet. Tan Jay bestefar, men før neste township ungdom, for dette miljøet ikke bare gjorde ikke klage, men mer heldig, sa senere bodde i rett inni. Kom nesten en uke, og denne morgenen alle mennesker på en plen i nærheten av en Kongkuo åpnet et massemøte i forberedelse til organiseringen av produksjonen, tross alt, den fremtidige leveranser av grønnsaker, hovedsakelig på sin egen planting, frø er Kina gruppe, og med dyrkingsmetoder.Tan tildelt Gruppe 8, som alle regnes lykke, i hvert fall denne gruppen antallet er mer lovende. Totalt 106 personer i åtte grupper på 28 personer, som tidligere var Tan slektninger og naboer, alle spontant danne en gruppe, som er det grunnleggende prinsippet om gruppering, familien ikke er delt, gruppen er også gratis kombinasjon, men antall det er visse begrensninger. No 3902, selv om et lite ly ly, men området er ikke lite, det er nesten 10 kvadratkilometer, men den relativt smale terrenget, ca 2 km bred, fem km lang konfigurasjon.

I tillegg er det omtrent to kvadratkilometer av grønne skogkledde fjellområder, og deretter fjerne noen av veier og grøfter, planting kan egentlig bare fem kvadratkilometer, men bare nok til å dekke de nødvendige forsyninger millioner. Hver gruppe kan bli tildelt om lag 0,38 kvadratkilometer av de 570 hektar med jord per innbygger har minst 5 dekar, Tan Jay bestefar som leder, fordi nike store er denne erfaringen som de fleste landbruks mennesker, tross alt, tilbrakte flere rural nike shoes år, så det er relativt tilstrekkelig erfaring. Selv om 100 dekar plantet lenge nok til å møte behovene til en gruppe av Azeri, men resten av maten her, man kan også Huaxia for korn, du kan også utveksle poeng, selv om den kinesiske gruppen ikke spesifisere hva er bruken av disse punktene i slutten, men alt kinesere vet nå vokst til en slik grad at den integrerte nike shoes sett er sikkert ikke så enkelt, så Tan leder i gruppemøter eller bestemt deg for hele landet av alle slag.

Folk sier ofte en underavdeling ti dekar,nike shoes, som en underavdeling av levende sammenlignes med ti dekar av å leve et fullt, noe som indikerer at landbruk er relativt tungvint, så bland bør ta hensyn til dette aspektet. Dyrking av innholdet, uten noen begrensning China, så lenge som de angitte katalog kinesiske plantene kan dyrkes. Selv om du ikke kan dyrke mat avlinger til å vokse ut av beskjære når det brukes i bytte for de nødvendige matplanter, hovedsakelig tar hensyn til at noen mennesker her har noen å plante sitt eget beste. Tan leder etter full diskusjon med gruppen av innsidere, vil avgjørelsen være en av 200 kinesiske mu å dyrke ris, noe som louis vuitton wallet vanligvis ikke trenger å administrere, så lenge Harvest kan være, er det lettest å administrere.

没有评论:

发表评论